Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Πανερυθραϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, καθώς ηττήθηκε με 71-58 από τη ΜΕΝΤ. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του δεύτερου μέρους για τον Πανερυθραϊκό. Κι ενώ στο πρώτο εικοσάλεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή κατόρθωσαν να κρατούν στη μεγαλύτερη διάρκεια το προβάδισμα, εντούτοις το τρίτο δεκάλεπτο έφερε το «μπλακ άουτ».
Τα 9 λάθη μόνο σε εκείνο το σημείο, τα 23 συνολικά, αλλά και οι 17/27 βολές στο παιχνίδι σαφώς και στοίχισαν στην ομάδα της Ερυθραίας. Όσο και να προσπάθησε ο Πανερυθραϊκός στο 4ο δεκάλεπτο να επανέλθει, δεν τα κατάφερε, με τη ΜΕΝΤ να κερδίζει το παιχνίδι με τελικό σκορ 71-58.
Δεκάλεπτα: 13-14, 35-34, 56-40, 71-58.
ΜΕΝΤ (Μουρατίδης): Βασιλείου, Αθανασιάδης 4, Γκοντόπουλος 5, Τανακίδης 11 (3), Σφέικος 16 (1), Χατζηπέτρου 6, Κοκολιός 3 (1), Μπένας, Μπρόζος 17( 1), Τόζιος 1, Μακρής 8 (1), Λυμπέρης.
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Κοντούδης 7 (1), Ροζολής 9, Καλλιανιώτης 4, Κακιούζης Δ., Μαντζιώρης 4, Τοπάλης 4, Πρίτσος 1, Χόμπσον 16 (2), Χαραλαμπάκης, Πλουτέτσκι 9, Παπαδόπουλος 4, Φιλιόπουλος.