Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Πανερυθραϊκού συνδυάστηκε με την επιστροφή στις νίκες και όπως είναι λογικό το τελικό 84-52 επί του Ερμή Λαγκαδά επανέφερε τα χαμόγελα στην ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή. Άλλωστε, η συγκεκριμένη νίκη και η διαφορά ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση στην ιστορία του συλλόγου σε επίπεδο Α2. Ο Πανερυθραϊκός είχε επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Ερμή, διατηρώντας έτσι πλέον το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία. Την ευκαιρία να πάρει τα πρώτα του επίσημα λεπτά συμμετοχής με τον ομάδα είχε ο νεαρός σέντερ Αλφα Ντιαλό. Την επόμενη αγωνιστική ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί το Παγκράτι.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης, Στραγανιώτης 6 (1), Καλλιανιώτης 5, Λάκκας 1, Ξιούρας 5 (1), Μιχάλογλου 9, Πρίτσος 12 (1), Ντιαλό, Μαχαίρας 9, Ροδοστόγλου 24 (4), Κατούφας 11 (2), Παπαντωνάκος 2.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Μπαξεβάνης): Τρούλιαλης 3 (1), Ονάσογλου 2, Κέκελης 12 (1), Καμαριώτης 6 (1), Πλιούκας 4, Ηλιάδης 15, Αναναγνωστόπουλος 5, Νησιώτης 3, Γκαμούρας, Παρίτσης, Λευκαδίτης 2.





































































































