Πολύ μεγάλης σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της Κηφισιάς στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου επιβλήθηκε του Ηροδότου με 0-2, με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Βέρμπη!
Ο Βέρμπης «χτύπησε» στο 2ο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στο 49′ για την Κηφισιά. Στο 50′ η Κηφισιά απείλησε και πάλι με τον Οσμανάι να κάνει μία καλή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ πέντε λεπτά (στο 55′) αργότερα ο Βέρμπης βγήκε τετ α τετ με τον Παναγιωτίδη και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2.
Ηρόδοτος: Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Γενιτσαρίδης(27′ λ.τ. Προβιδάκης), Μαυρίδης(63′ Μεράι), Κούρτι, Κλωνάρης(70′ Κουσίδης), Κοιλιάρας, Ζαφείρης, Καιμακαμούδης.
Κηφισιά: Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιλικλής, Δρυμούσης(66′ Ραχήμ), Βέρμπης, Θανόπουλος, Οσμανάι(75′ Παληαρούτας).