Παρατείνεται μέχρι τις 8/2 η υποβολή έργων στους διαγωνισμούς Ζωγραφικής & Λογοτεχνίας ΑΕΝΚ. Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της, η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς προκηρύσσει διαγωνισμούς Ζωγραφικής ή σκίτσου και Λογοτεχνίας (πεζό ή ποίημα) με γενικό θέμα το τρίπτυχο Αθλητισμός – Πολιτισμός – Περιβάλλον.
1994 – 2014: 20 χρόνια ΑΕΝΚ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τους αθλητές και τις αθλήτριές του, τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης, τους γονείς τους -αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον θα ήθελε- να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς, αναδεικνύοντας το δικό τους ταλέντο και βοηθώντας έτσι στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου.
Η τελική ημερομηνία παράδοσης των έργων παρατείνεται έως την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015. Η έκθεση και η βράβευση θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στις 18:30.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΝΚ:
Ζωγραφίστε ή γράψτε ελεύθερα! Αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει! Τιμήστε τα 20 χρόνια της ΑΕΝΚ και ασχοληθείτε κατά προτίμηση με τα παρακάτω θέματα:
Για τη βία στα γήπεδα.
Για τον ευγενή συναγωνισμό (fair play).
Για την ομαδικότητα.
Για το σεβασμό του αντιπάλου.
Για την αλληλεγγύη – αλληλοβοήθεια των αθλητών.
Για τη φιλία και τη συνεργασία.
Για τον ανθρωπισμό και την ειρήνη.
Για τη φύση και τον άνθρωπο.
Για τη χρήση του ποδηλάτου.
Για την ανακύκλωση.
Για οτιδήποτε άλλο σκεφθείτε. Αναρωτηθείτε και εκφράστε το:
Τι χρειαζόμαστε τον αθλητισμό;
Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με τον πολιτισμό;
Γιατί να έχουμε καθαρό περιβάλλον;
Τι είναι η ΑΕΝΚ για τη γειτονιά μας και τη ζωή μας;
Καλή επιτυχία σε όλους!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους κ. Μπίρδα – τηλ. 6974 81772, κ. Δημουλά – τηλ. 6932 643392, κ. Κατσαμπάνη – τηλ. 6972 003600.