Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Super League η Κηφισιά, ενισχύοντας το ρόστερ της με έξι ακόμη προσθήκες. Η ομάδα των βορείων προαστίων επενδύει τόσο σε νεαρούς και εξελίξιμους Έλληνες ποδοσφαιριστές όσο και σε παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από το εξωτερικό, καλύπτοντας θέσεις σε όλες τις γραμμές.
Στην εστία αποκτήθηκε ο Λουκάς Σταμέλλος, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, στην οποία ξεχώρισε τα προηγούμενα χρόνια. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο 18χρονος τερματοφύλακας περίοδο κατέγραψε εννέα clean sheets σε 21 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Κ19 των «πράσινων», ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας U19.
Στη μεσαία γραμμή εντάχθηκε ο Παύλος Μαυρουδής. Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της TSV 1860 München στη Γερμανία. Σε ηλικία 14 ετών μετακινήθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια, πριν συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Με τον Ολυμπιακό Β’ πραγματοποίησε 39 συμμετοχές στη Super League 2, ενώ την περίοδπ 2024-2025 αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία με την ΑΕΚ Β’ (14 συμμετοχές). Την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Μαρκό και έχει υπάρξει διεθνής με τις U16 και U17 της Ελλάδας.
Τη θέση του αριστερού μπακ ενισχύει ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πολυκράτης, Ξεκίνησε από τη Γερμανική Αθλητική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και το 2015 εντάχθηκε στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Με την Κ19 του «Δικεφάλου» κατέκτησε το Κύπελλο Κ19 τη σεζόν 2024-2025, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε τρεις φορές στο UEFA Youth League ως αρχηγός της ομάδας. Την περσινή περίοδο είχε 21 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Super League 2, ενώ έχει φορέσει το εθνόσημο στις U16, U17, U18, U19 και U21.
Στο κέντρο της άμυνας αποκτήθηκε ο Ισπανός Jon de Luis Suescun. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της UD Mutilvera, ενώ τη περίοδο 2021-2022 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κ19 της Osasuna. Ακολούθησε η Subiza και το 2023 μεταγράφηκε στην Athletic Bilbao, με τη φανέλα της οποίας συμπλήρωσε συνολικά 90 συμμετοχές με την ομάδα U23 μέσα σε τρία χρόνια.
Με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο αποκτήθηκε ο Νεκτάριος Καλοσκάμης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού» και την περσινή περίοδο μέτρησε 36 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Κ19. Είναι διεθνής με την Εθνική U19, μετρώντας ήδη έξι συμμετοχές.
Τέλος, το δεξί άκρο της άμυνας ενισχύεται με τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη. Ο 26χρονος αμυντικός, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νίκη Αλίμου και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Τρία χρόνια αργότερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, καταγράφοντας παράλληλα 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στον ΑΠΟΕΛ και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, όπου σε δύο χρονιές πραγματοποίησε 43 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Sheriff Tiraspol, καταγράφοντας τη σεζόν 2023/24 δεκατρείς συμμετοχές σε Champions League και Europa League, ενώ την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ, μετρώντας 16 συμμετοχές στη Stoiximan Super League και το Κύπελλο Ελλάδας. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες (U16, U17, U18, U19 και U21).










































































































