Με αγάπη για τη μητέρα και το παιδί, ο Δήμος Κηφισιάς διοργάνωσε εκδήλωση – γιορτή, αφιερωμένη στη Μητέρα, στο πλαίσιο της 55ης Ανθοκομικής Έκθεσης, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».
Εκατοντάδες μητέρες και οι μικροί φίλοι της πόλης μας γέμισαν το Άλσος το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου, γιορτάζοντας με έναν ξεχωριστό τρόπο τη γιορτή της Μητέρας, μέσα από δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Κινητικά παιχνίδια, face painting, παραμύθι με την παιδική συγγραφέα Λήδα Βαρβαρούση, ειδικά προσαρμοσμένο για τη γιορτή της Μητέρας, εργαστήρι κάρτας και ανθοδέσμης και δράση PLAYMOBIL, ήταν ορισμένες από τις εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης τόνισε ότι «ο Δήμος Κηφισιάς στέκεται στο πλευρό της μητέρας και τη στηρίζει» και πρόσθεσε: «Σε όλες τις μητέρες οφείλουμε πολλά και από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να τις στηρίξουμε στο δύσκολο έργο τους».