Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις βροχές και την κακοκαιρία στην Κηφισιά, με τον Δήμο να εκδίδει ανακοίνωση για έργα κάλυψης της όποιας λακούβας δημιουργήθηκε στα οδοστρώματα από το νερό, αναφέροντας τα εξής: «Οι έντονες βροχοπτώσεις της περασμένης εβδομάδας προκάλεσαν ζημιές σε αρκετούς δρόμους του νέου Δήμου Κηφισιάς. Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου από το πρωί που η βροχή σταμάτησε ξεκίνησαν να ρίχνουν πίσσα και να κλείνουν τις λακκούβες που προκλήθηκαν από τα ορμητικά νερά. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το οδικό δίκτυο της πόλης.
Παράλληλα σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις όπου η κατάσταση του δρόμου δεν επιτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς θα αποκαθιστούν τις ζημιές άμεσα».
Πρόσφατα, μάλιστα, ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης συνεχάρη από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου τους δημοτικούς συμβούλους και τους εργαζόμενους του Δήμου για τις προσπάθειες που καταβάλουν για την αντιμετώπιση των εκτάκτων καταστάσεων που δημιουργούνται στην πόλη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.






































































































