Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων, τίθενται σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα 17/2/2014 και ώρα 08.00 έως και τη Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014, στον ανισόπεδο κόμβο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, με την οδό Καλυφτάκη. Έτσι λοιπόν, προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επιβληθεί στις παρακάτω οδούς:
Α) Στην έξοδο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Γέφυρα Καλυφτάκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον κόμβο Νέας Κηφισιάς, 600 μ. μετά τον Α/Κ Καλυφτάκη, μέσω της οδού Ιλισίων.
Β) διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καλυφτάκη, στο τμήμα της μεταξύ του Α/Κ Καλυφτάκη έως και την οδό Ανδρέα Μεταξά. Κατά τη διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας θα πραγματοποιείται αριστερά στην οδό Ανδρέα Μεταξά και στη συνέχεια στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.