Από την έντυπη έκδοση της εβδομαδιαίας Αμαρυσίας – 12/11/2022
Ορεξάτος μεν, αλλά με πολλά λάθη, όπως φαίνεται, μπήκε στη διαχείριση του Twitter ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla και πλέον και του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Έλον Μασκ.
Από τη μία πλευρά υποσχέθηκε το τέλος της παραπληροφόρησης και των τρολ κι από την άλλη – ενώ ταυτόχρονα απέλυσε σχεδόν τους μισούς εργαζομένους της εταιρείας – προτείνει την καθιέρωση συνδρομής για τους χρήστες, η οποία μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητη δείχνει.
Χώρια δηλαδή από το γεγονός ότι έδωσε «γραμμή» για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές, προτείνοντας στους ψηφοφόρους να δώσουν την ψήφο τους στους Ρεπουμπλικάνους. Όλα αυτά, πάντως, είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσουν τους λογαριασμούς τους χιλιάδες χρήστες, μεταξύ των οποίων και αρκετές διασημότητες.