H Χάρις Αλεξίου έγινε το πρόσωπο παγκόσμιας καμπάνιας με θέμα την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στη μουσική βιομηχανία και «εμφανίστηκε» σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας «Equal» του Spotify με θέμα την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στη μουσική βιομηχανία. Μάλιστα, η Χάρις Αλεξίου επιλέχθηκε από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως ως πρέσβειρα αυτής της ενέργειας, όχι για έναν αλλά για έξι μήνες!
Τόσο η Ελληνίδα τραγουδίστρια όσο και άλλες 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify αλλά και στις αντίστοιχες local playlists.
Η Χάρις Αλεξίου συμμετέχει στις playlists «Equal Greece» και «Equal Global» με το τραγούδι «Φύγε», τη συνεργασία με τον Έλληνα ράπερ ΛΕΞ, με το τραγούδι να περιλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Reworks» και το οποίο αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 4,5 εκατ. streams συνολικά, τα 2,6 εκατ. views και να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των charts σε YouTube, Spotify και Shazam.
Στο μεταξύ το τηλεοπτικό κοινό αναμένει τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» στο MEGA, η οποία έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, με τη Χάρις Αλεξίου να πραγματοποιεί στην πρώτη σεζόν το ντεμπούτο της στη μυθοπλασία. Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα και το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.