Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 19 Φεβροαρίου ο Σύλλογος ΜικρασιατώνΠεύκης-Λυκόβρυσης, στην οποία παραβράθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Καρδάσης και μέλη της παράταξης Πρωτοβουλία Πολιτών.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της παράταξης: «Από την Πρωτοβουλία Πολιτών και με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Καρδάση, αποδώσαμε ευχές και ευχαριστίες στον πρόεδρό του Γιώργο Γαζεπίδη και στα μέλη του για την προσφορά τους. Η στήριξη στους δραστήριους συλλόγους που τηρούν και τιμούν μνήμες και βιώματα, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και την πόλη μας.
Από την Πρωτοβουλία Πολιτών παραβρέθηκαν οι Διαμάντης Κώστας, Ηλιάδου Ερμιόνη, Ιακωβίδης Δημήτρης, Καρφόπουλος Παναγιώτης, Σιρέτη Μαρία, Σκαμάκης Σταύρος