Στο πλαίσιο του εορτασμού της Τσικνοπέμπτης, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνουν την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου τον αποκριάτικο χορός τους ενώ παράλληλα θα κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Μελίνα Μερκούρη», στην Πλατεία Γκαίτε, στο Ηλιακό Χωριό.
Η μεγάλη γιορτή με τις βαθιές ρίζες στην ελληνική παράδοση, θα δώσει μια ιδανική ευκαιρία σε όσες και όσους συμμετάσχουν να γλεντήσουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, σε ένα ξεχωριστό γλέντι γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό.
Ώρα προσέλευσης: 12 το μεσημέρι.
Ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης σχολιάζοντας την εκδήλωση τόνισε ότι «…η Τσικνοπέμπτη είναι μια γιορτή βαθιά ριζωμένη στην παράδοσή μας, γεμάτη χαρά, συντροφικότητα και αυθεντικό ελληνικό χρώμα. Ιδιαίτερη χαρά μάς δίνει το γεγονός ότι τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας τιμούν και φέτος το έθιμο, αποδεικνύοντας πως το κέφι, η συμμετοχή και η αγάπη για την παράδοση δεν έχουν ηλικία. Θέλω να συγχαρώ τα μέλη και το προσωπικό των ΚΑΠΗ για τη διοργάνωση και τις όμορφες στιγμές που προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία. Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους!»






































































































