Από τις 23 Μαρτίου ξεκίνησαν στη Λυκόβρυση οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο, με γενικό στολισμό των σπιτιών και των καταστημάτων.
Την επόμενη μέρα υπήρξε φωταγώγηση και ομιλία στους μαθητές του Λυκείου, του Γυμνασίου και των Δημοτικών Σχολείων.
Η ημέρα της Εθνικής Επετείου ξεκίνησε με κωδωνοκρουσίες και λίγο πριν τις 10 άρχισε η προσέλευση στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας εκπροσώπων των μαθητών του Λυκείου, του Γυμνασίου, των Δημοτικών Σχολείων, των Νηπιαγωγείων, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, των εκπροσώπων των Σωματείων Εθνικής Αντίστασης, των εκπροσώπων του ΚΑΠΗ, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Λυκόβρυσης, του Αθλητικού Ομίλου, και των εκπροσώπων των Πολιτικών Οργανώσεων.
Στη συνέχεια προσήλθε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας η δημοτική αρχή και αντιπροσωπεία της αστυνομικής αρχής.
Γύρω στις 10 ξεκίνησε η δοξολογία στον Ιερό Ναό και λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση, η ομιλία του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Γιώργου Κοσμά και η κατάθεση των στεφανιών από τη Νομαρχία, τη δημοτική αρχή και τους φορείς της πόλης.
Στη συνέχεια επικράτησε ενός λεπτού σιγή και μετά ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση μπροστά από το δημαρχείο της πόλης.
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου ολοκληρώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς, από τη χορευτική ομάδα του Αθλητικού Οργανισμού Λυκόβρυσης «Αστροφεγγιά».
Αμάλθεια Καραλή