Τις ευχές τους για καλή επιτυχία έστειλαν στους μαθητές που συμμετέχουν στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η αντιδήμαρχος Νότα Σοκορέ,λη.
Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τόνισε: «Στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης που συμμετέχουν στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, εύχομαι καλή επιτυχία!
Με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας στα επόμενα χρόνια! Για την επίτευξη των στόχων σας χρειάζεται προσπάθεια, ψυχραιμία και επιμονή. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!».
Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη έστειλε το εξής μήνυμα: «Το σχολικό έτος πλησιάζει στο τέλος του και οι μαθητές Γυμνασίου 1ης και 2ας Λυκείου βάζουν τα δυνατά τους εν όψει των Προαγωγικών Εξετάσεων και της 3ης Λυκείου για τις Απολυτήριες Εξετάσεις. Στα παιδιά μας εμείς ως γονείς πρέπει να σταθούμε στηρίζοντας τα δίνοντας τους θάρρος και το κυριότερο κάνοντας τα να πιστέψουν ότι οποιαδήποτε τυχόν αποτυχία δεν σημαίνει ποτέ κάτι το μη αναστρέψιμο. Να τα βοηθήσουμε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αναζητήσουν και να ανακαλύψουν και αλλά ταλέντα να τα καλλιεργήσουν και να προοδεύσουν. Καλή Επιτυχία στα παιδιά μας!»