Με εκδηλώσεις στα σχολεία της Πεύκης έληξε η σχολική χρονιά. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Δήμος βράβευσε δύο εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους στους νέους της πόλης, οι οποίοι φέτος αποχωρούν.
Συγκεκριμένα στη γιορτή της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δημοτικού ο δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος απένειμε πλακέτα στον διευθυντή Κωνσταντίνο Μέλλιο, ο οποίος στο τέλος του μήνα θα συνταξιοδοτηθεί. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Μέλλιο για την προσφορά του στην εκπαίδευση της πόλης\. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δασκάλα στο 3ο Δημοτικό Ιωάννα Βαλαντάση και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπαλδεράνος.
Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών της Γ’ τάξης του 1ου Λυκείου Πεύκης, ο δήμαρχος τίμησε τη διευθύντρια Σοφία Σταματέλου, η οποία θα συνταξιοδοτείται αυτό το καλοκαίρι. «Η προσφορά της κυρίας Σταματέλου στην εκπαίδευση είναι σημαντική. Την ευχαριστούμε», τόνισε ο δήμαρχος παρουσία της κ. Βαλαντάση και του κ. Μπαλδεράνου.
Την κ. Σταματέλου τίμησε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Πεύκης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Α. Οικονόμου ευχαρίστησε την κ. Σταματέλου για την προσφορά της. Το ίδιο ζεστά ήταν και τα λόγια των μαθητών.
Ο δήμαρχος θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση και την διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Μαρία Γεωργιοπούλου, η οποία επίσης αποχωρεί από την ενεργό δράση.