Έτοιμος για τις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου είναι ο Δήμος Πεύκης.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν όπως και στις ευρωεκλογές σε τρία σχολεία της Πεύκης, στο 2ο Δημοτικό (Κουντουριώτου και Ρήγα Φεραίου), στο 4ο Δημοτικό (Βρυούλων και Μάρκου Μπότσαρη) και στο 1ο Λύκειο (Λεωφόρος Ειρήνης και Απόλλωνος).
Ο Δήμος ενόψει των βουλευτικών εκλογών έλαβε τα κατάλληλα μέτρα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δημότες του.
Σε σύσκεψη με εκπροσώπους των κομμάτων υπό την προεδρία του δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου που έγινε άμεσα μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των εκλογών, ενώ καθορίστηκαν οι χώροι στους οποίους θα τοποθετηθούν τα περίπτερα των κομμάτων. Την ευθύνη από πλευράς Δήμου έχει ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Μαρκουλάκης.
Παράλληλα, ο Δήμος θα έχει θέσει σε λειτουργία ειδικά γραφεία ενημέρωσης δημοτών στα προαύλια των εκλογικών τμημάτων.
«Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών την ημέρα των εκλογών. Μέσα από τα γραφεία ενημέρωσης οι δημότες θα μπορούν να μαθαίνουν άμεσα πού ψηφίζουν» τόνισε ο δήμαρχος. Και προσέθεσε: «Μας ενδιαφέρει να φτάσουμε στις εκλογές μέσα σε καλό κλίμα όπως εξάλλου γίνεται πάντα στην πόλη μας. Από όλες τις πλευρές δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι υπηρεσίες του δήμου μας έχουν την εμπειρία ώστε όλα τα πράγματα να είναι στη θέση τους».






































































































