Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 ο Σύλλογος «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του με συνεστίαση στην ταβέρνα «Τα Πεύκα».
Η βραδιά ήταν υπέροχη, κύλησε με μουσική και σύσφιξη σχέσεων με τα μέλη και τους φίλους μας! Μαζί μας ήταν και πολλοί μικροί μαθητές μας στο σκάκι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κ. Νικολιδάκης. οι Αντιδήμαρχοι Ε. Παπανικολάου, Δ. Κατραμάδος και Χ. Φωτίδης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ κα Μ. Σταυράκη -Πατούλη, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κα Μ. Μαμαλάκη κι από τον σύλλογο Κρητών «Τάλως» καθώς κι ο δημοτικός σύμβουλος κος Δ. Κωνστάντος. Από το Σύλλογο Γυναικών η κα Ε. Μάλλα, το Σύλλογο Αναγέννηση ο κος Ν. Τσεκούρας, το Σύλλογο Ηπειρωτών Βορείων Προαστείων η κα Δ. Παππά, την Ένωση Γονέων ο κος Δ. Μανιάτης , το Σύλλογο Μικρασιατών «Ιωνία» ο κος Γ. Γαζεπίδης καθώς και ο αρχηγός των Αεροπροσκόπων Πεύκης κ. Ε. Κρεμμύδας.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη Ζωή και Φίλιππο Σωτηρίου και φίλους όπως την κα Ρένα Λογαρά, που πρόσφεραν για την λαχειοφόρο μας, καθώς και τους χορηγούς του: S/M Σκλαβενίτη,τα καταστήματα ΜΑΧ, την Βιβλιαγορά, τα Κρεοπωλεία «Νιώτης» και «Γκρίμποβο», τα αρτοποιία «Βενέτης», Χρύσα»,»Θύμιος Μιχάλης», τις εκτυπώσεις Μπάκας Γεώργιος, το ζαχαροπλαστείο «Μετέωρα» και τα κομμωτήρια «Νότα Σοκορέλη» και «Ritsa & Dimitra».