Συνάντηση με τον πρόεδρο Ευάγγελο Ρωμανό και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμαρουσίου «ο Άγιος Ιωάννης» είχε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή, όπως η τοποθέτηση παλλόμενων φαναριών και διαγραμμίσεις σε σημεία διάβασης μαθητών και άλλα επικίνδυνα σημεία, ζητήματα φωτισμού, καθαριότητας, ασφάλειας και τέλος δημοτικής συγκοινωνίας.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος δήλωσε: «Η νέα δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητα για το 2020 και με το νέο προϋπολογισμό, να αποκαταστήσει βασικά ζητήματα καθημερινότητας όπως καθαριότητας και φωτισμού, δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά την παραλαβή σε μηχανήματα εξυπηρέτησης αυτών των αναγκών όπως ανυψωτικό καλαθοφόρο, πλυστικό κάδων απορριμμάτων κ.α. Προτεραιότητά μας είναι επίσης και η ειδική φωτοσήμανση ή/και διαγράμμιση σε σημεία κρίσιμα όπως αυτά που παρατηρείται διέλευση μαθητών. Οι υπηρεσίες μας βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τους συλλόγους της πόλης μας για τη σταδιακή επίλυση όλων των προβλημάτων τους».
Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά του συλλόγου ο γραμματέας Χάρης Μπαϊρακτάρης, η ταμίας Δέσποινα Παπαστεφάνου και τα μέλη Γεώργιος Τζιβελόπουλος, Έλλη Παπαδοπούλου και Καλλιόπη Κατσίκα.