Το 3ο Περιφερειακό Παράρτημα ΚΑΠΗ Κοκκινιάς στην οδό Μεσογείων 82 επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι Καθαρή Γραμμή» Πάνος Βραχνός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της νίκης των εκλογών της Κυριακής 26ης Μαΐου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός αναφέρονται τα εξής: «Ο Π. Βραχνός έγινε δεκτός σε ένα απόλυτα θετικό και εγκάρδιο κλίμα με τους ανθρώπους να τον κοιτούν στα μάτια και να του εύχονται ολόψυχα να σαρώσει στις εκλογές λέγοντάς του πόσο πολύ εκτιμούν την κοινωνική του προσφορά και την σημαντική και ουσιαστικά παρεμβατική παρουσία του στο χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κάνανε λόγο για έναν άνθρωπο με όραμα, εμπνευσμένο και σε κάθε περίπτωση ικανό να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αμαρουσίου και να οδηγήσει την πόλη πολύ ψηλά.
Ο Π. Βραχνός συνομίλησε για πολύ ώρα με όλους άκουσε τα προβλήματα, τα παράπονα και τις ανησυχίες τους και δεσμεύτηκε να είναι ουσιαστικά κοντά τους την επομένη των εκλογών. «Δείχνετε για πολλοστή φορά το έντονο και γνωστό σε όλους τους Μαρουσιώτες κοινωνικό σας προφίλ που σας καθιστά ξεχωριστό ως επιστήμονα, άνθρωπο και σύντομα ηγέτη που θα αναλάβει το δημαρχιακό θώκο», του είπαν χαρακτηριστικά οι οικοδεσπότες του 3ου Περιφερειακού Παραρτήματος ΚΑΠΗ Κοκκινιάς. Μετά τη συνάντηση ακολούθησε και μία ευχάριστη έκπληξη αφού ήπιαν όλοι στην υγειά του, τσούγκρισαν ποτήρια και απήλαυσαν τσιπουράκι με την ευχή όλων για σαρωτική νίκη του υποψηφίου δημάρχου Πάνου Βραχνού στις εκλογές».