Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου η εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, στην πλατεία Κασταλίας, με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς.
Την ξεχωριστή αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου , η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη , αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αμαρουσίου Κώστας Κουτσούκος, εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης, αθλητές προπονητές, δεκάδες μέλη και φίλοι του Γ.Σ.Α.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλους εκείνους που βρίσκονται δίπλα στο Σύλλογο και στηρίζουν διαχρονικά κάθε προσπάθεια του Σωματείου. Καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες» υπογραμμίζει ο Γ.Σ. Αμαρουσίου στην ανακοίνωσή του.