Οι ομάδες του Αμαρουσίου ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.
Την 1η αγωνιστική, ο Παράδεισος, που δεν άντεξε το οικονομικό βάρος της Δ' Εθνικής και επέστρεψε οικειοθελώς στην Α' ΕΠΣΑ, ηττήθηκε από τα Βριλήσσια με 3-0.
Ο Μπούτας έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 23', ενώ δύο λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Γραμματικογιάννης έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αναγνωστίδης στις καθυστερήσεις του αγώνα. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τσαρτσάς, Κακαδιάρης, Σιγάλας, Αρμυριώτης, Γκίκας, Μπούτας, Πανταζόπουλος, Φαρμάκης (46' Κρούτης), Σινάνι, Τούσερτ (85' Ψαράς), Γραμματικογιάννης (90' Αναγνωστίδης).
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Φουντάς, Μινασιάν, Χατζηανδρέου, Σπανός, Οντομπράσι, Ψαλιδάκης (35' Δάνγκας), Θέος (25' Κάτσης), Ροδίτης, Γκέντσεβ, Μιχαήλ, Ματζώρος (53' Νάτσης).
- Το Μαρούσι πήρε άνευ αγώνος το παιχνίδι με τη Δάφνη Αθηνών και ο Ακάδημος νίκησε με 1-0 τον Άρη Χολαργού.
Μαρούσι-Θύελλα Περιστερίου 0-1
Στο 93' έχασε ένα δικό του παιχνίδι το Μαρούσι, που κυριάρχησε επί της Θύελλας Περιστερίου, αλλά τελικά υπέκυψε στον νόμο του ποδοσφαίρου. Το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων ήταν το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, ενώ ο διαιτητής έφτασε στο σημείο να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή του Αμαρουσίου Βασιλείου, όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε.
Αγωνίστηκαν οι: Διγαλέτος, Χαβενετίδης (46' Χατζηανδρέου, 50' Λιάκος), Φυλάκτου, Νικολαΐδης, Ηλιάκης Παπασπηλίου, Περισοράτης, Δανηλόπουλος (28΄ Γκόγκας), Ζήκος, Δουδούμης, Βασιλείου.
Κεραυνός Πετρούπολης – Ακάδημος 3-0
Πολύ ανώτερος ο Κεραυνός Πετρούπολης, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ακάδημο, τον οποίο νίκησε με 3-0.