Το Μαρούσι δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Πανελληνίου αγωνιζόμενο εκτός έδρας στη Λαμία, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, και ηττήθηκε από την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου με 85 – 72, η οποία διατηρούσε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ. Ο Πανελλήνιος ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 22-17.
Στη δεύτερη περίοδο ο Πανελλήνιος διατηρούσε με μικρή διαφορά το προβάδισμα από το Μαρούσι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με +5 για τους γηπεδούχους (42-37). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, την στιγμή που το Μαρούσι δεν έδειχνε ικανό να αντιδράσει και να περάσει μπροστά στο σκορ. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με πόντους (66-55). Στην τέταρτη περίοδο, ο Πανελλήνιος διατήρησε με άνεση το προβάδισμα που είχε, επικρατώντας τελικά με 85-72.
Δεκάλεπτα: 22-17, 42-37, 66-55, 85-72.
Πανελλήνιος (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος 9(1), Παπαμακάριος 13(2), Μπέιλι 13(2), Κράμπενχοφτ 5(1), Σμιθ 20(1), Σκλάβος 7(1), Σκεπάνοβιτς, Φράνσις 18.
Μαρούσι (Αλεξανδρής): Σάμπτερ 4, Νοέας 5, Μπάγκαριτς 17, Ακεψεμαϊδης 3, Χουέρτας 7(1), Χαριτόπουλος 8(2), Γκαγκαλούδης 8(1), Κλεμέντ 8, Κογιαντίνοβιτς 12, Σιαμανδούρας.





































































































