Η συνταγή της επιτυχίας, το παλιό δυνατό τιμ, με στόχο το καλό της Νίκης Αμαρουσίου, είναι ξανά στις επάλξεις. Ανακοινώθηκε λοιπόν το νέο ΔΣ του συλλόγου, μετά τις αρχαιρεσίες για τις τακτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν. Όπως αναμενόταν, πρόεδρος επανεξελέγη, ο απόλυτα επιτυχημένος στο έργο του, Αντώνης Τσέκενης, ο οποίος από τη θέση του επικεφαλής του σωματείου συνεχίζει την προσπάθειά του σε όλα τα μέτωπα. Στο νέο Δ.Σ. θα έχει δίπλα του, στη θέση του αντιπροέδρου, την «ψυχή» της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, τον Βαγγέλη Γιαουρτόγλου και γενικό γραμματέα τον πανταχού παρόντα Κώστα Παπακωνσταντίνου. Χρέη ταμία αναλαμβάνει ο Γιώργος Θωμόπουλος, με στόχο να διατηρήσει το νοικοκύρεμα στον σύλλογο, ενώ Γενικός Έφορος θα είναι η «ήρεμη δύναμη» των υποδομών μπάσκετ, Δημήτρης Κοντός.
Το Δ.Σ. πλαισιώνουν οι ακούραστοι «εργάτες» του συλλόγου Μιχάλης Παπαναστασίου, Βασίλης Καλαντζής, Γιώργος Τσιάτσιος και Γιάννης Νικολάρας.
Άρχισε ο σχεδιασμός
Τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν ξεκίνησε ήδη η Νίκη Αμαρουσίου, με τις πρώτες κινήσεις να αποτελούν γεγονός. Συγκεκριμένα, τρία «δικά της» παιδιά, ο Βασίλης Κοντογιάννης, ο Λουκάς Γιαουρτόγλου και ο Άρης Γιατράκος, παραμένουν στην ομάδα, με την οποία έχουν ζήσει πολλές και δυνατές μπασκετικές στιγμές. Για 15η σερί χρονιά, λοιπόν, ο Κοντογιάννης θα συνεχίσει να είναι ο φυσικός αρχηγός της Νίκης. Στο πλάι του μάλιστα -και στις θέσεις των γκαρντ- θα έχει τον Γιαουρτόγλου, που παραμένει στον σύλλογο για 3η διαδοχική χρονιά, προερχόμενος βέβαια από τα τμήματα υποδομής του σωματείου. Την τριάδα των ανανεώσεων πλαισιώνει ο Άρης Γιατράκος. Για 7η συνεχή χρονιά ο Γιατράκος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νίκη, θωρακίζοντας την γραμμή ψηλών. Και έπεται συνέχεια.









































































































