Το 1ο προπονητικό καμπ πασαδόρων στο άθλημα του βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Νίκης Αμαρουσίου κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Υπεύθυνη του καμπ θα είναι η πασαδόρος Κατερίνα Πετρουλάκη, η οποία στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου για δύο χρόνια.
Το καμπ θα πραγματοποιηθεί σε δύο τριήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς(Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Δημ. Ασημακόπουλου). Το πρώτο τριήμερο έχει οριστεί στις 27,28 και 29 Δεκεμβρίου και το δεύτερο τριήμερο στις 30 Δεκεμβρίου και 2-3 Ιανουαρίου. Σε αυτό μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κοριτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών.
Το πρόγραμμα αφορά και ενήλικες, κατόπιν συνεννόησης με τους αρμοδίους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985013678 (Κατερίνα Πετρουλάκη).