Α κατηγορία
Με ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της ΕΠΣΑ. Στους ομίλους των τριών κατηγοριών συμμετέχουν ομάδες των βορείων προαστίων.
Στην Α κατηγορία και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο η Αγία Παρασκευή κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 τον Αττικό. Η «Santa» πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ του Άγγελου Κάππου στο 86ο λεπτό του αγώνα. Για τον ίδιο όμιλο ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από τον Χαραυγιακό.
Για τον 2ο όμιλο της Α κατηγορίας η Α.Ε Χαλανδρίου πήρε «βαθμολογική ανάσα» μετά τη νίκη της με 1-0 επί Ήφαιστου Περιστερίου. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 51ο λεπτό ο Χρήστος Σούμας. Από την άλλη μεριά ο Α.Ο Πεύκης ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Φωστήρα Ηλιούπολης.
Β κατηγορία
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου(34 βαθμούς μαζί με τον Άρη Πετρούπολης) παρέμεινε η Λυκόβρυση μετά την εκτός έδρας νίκη της με 0-1 επί του Καλαμακίου. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Θοδωρής Μήτογλου στο 19ο λεπτό.
Για τον ίδιο όμιλο ο Κένταυρος Βριλησσίων πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Την ίδια στιγμή με ήττα 0-1 από τον Άρη Πετρούπολης συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα τα Μελίσσια. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη αγωνιστική που έμεινε χωρίς νίκη η ομάδα.
Την ήττα με 1-0 γνώρισε από τον Φοίνικα Περιστερίου για τον 2ο όμιλο ο Παράδεισος Αμαρουσίου. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κώστας Γουδελής.
Στον 3ο όμιλο ο Τριφυλλιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τον Άγιο Θωμά αν και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο. Για τον ίδιο όμιλο ο Απόλλωνας Χαλανδρίου συνέχισε την ανοδική του πορεία κερδίζοντας με 2-0 τον Εθνικό Αστέρα.
Με ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου από τον πρωτοπόρο του ομίλου Αθηναϊκό. Την ίδια στιγμή τα Βριλήσσια ηττήθηκαν στην έδρας τους με 0-1 από το Παλαιό Φάληρο.
Την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου. Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 2-0 του Γκυζιακού.
Γ κατηγορία
Χωρίς αγώνα πήρε τους βαθμούς της νίκης ο Νεοπεντελικός, λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα του Αίαντα Αθηνών. Στον 2ο όμιλο, σημαντική νίκη με 1-3 σημείωσε η Κηφισιά 2010 επί του Απόλλωνα Περιστερίου. Τέλος για τον 3ο όμιλο το Μαρούσι ηττήθηκε από τον Φωστήρα Καισαριανής με 1-2.