Σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας της Basket League βρίσκεται πλέον το Μαρούσι μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Ηρακλή την περασμένη Κυριακή με 87-92, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που η νίκη φάνταζε ως μονόδρομος για τους «κιτρινόμαυρους».
Η «ροπαλιά» από τον Γηραιό βύθισε το Μαρούσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από την ουραγό Μύκονο και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» όντας στριμωγμένοι στα «σχοινιά» καλούνται να ανασυνταχθούν και να φανούν ανταγωνιστικοί στο Περιστέρι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να αλλάξουν την κατάσταση.
Στο αγώνα του Αγίου Θωμά την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, ο Γηραιός είχε πρώτο σκόρερ του Φάντερμπεργκ με 21 πόντους, κομβικό του Μωραΐτη με 18 ενώ ακολούθησαν οι Φόρμαν με 20 και Σμιθ με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, κερδίζοντας ένα δραματικό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Για το Μαρούσι οι Περάντες και Γουίλιαμς είχαν από 19 και 18 πόντους αντίστοιχα, οι οποίοι όμως δεν έφταναν για να κατακτήσει το «ροζ» φύλλο.
Τα δεκάλεπτα: 20-23, 46-43, 63-68, 87-92.
Πρόστιμο στον Ηλία Παπαθεοδώρου
Πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή έγινε γνωστό ότι ο προπονητής του Αμαρουσίου Ηλίας Παπαθεοδώρου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ, για δηλώσεις που σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή συνιστούν «δυσφήμιση του αθλήματος» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ωστόσο, το Μαρούσι απαλλάχθηκε από τη μη παρουσία του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου και στο flash interview εκείνου του αγώνα.






































































































