Συναντήσεις με τους εκπροσώπους δύο συλλόγων του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο δημαρχείο.
Αρχικά ο δήμαρχος συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου Σοφία Γαλιώτου και τον αντιπρόεδρο Πάνο Ζήσογλου, τη διευθύντρια του Γυμνασίου Γεωργία Ρουμπέα και τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Λεουτσάκο, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας και με μέλους Δ.Σ. του ΙΓΕ Στέφανου Τσιπουράκη, της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη και του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στη συντήρηση του σχολείου και στην αξιοποίηση των αθλητικών χώρων του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ο Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Γυμνασίου για όλα τα θέματα και τις ενέργειες της δημοτικής Αρχής για την διεκπεραίωση επιμέρους ζητημάτων.
Εν συνεχεία, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Καλλιγά και τον ταμία Δημήτρη Μπακόπουλο, παρουσία των αντιδημάρχων Ρένας Χαλιώτη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως σε θέματα υποδομών αλλά και πρασίνου. «Ο Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τους εκπροσώπους του συλλόγου για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, ιδιαιτέρως στα θέματα υποδομών και τις πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους που εκκρεμούσαν για πολλά χρόνια», αναφέρει σχετικά ο Δήμος.
Μετά το πέρας των συναντήσεων ο δήμαρχος δήλωσε: «Η διαβούλευση με τους πολίτες είναι διαρκής και εποικοδομητική. Αντιμετωπίζουμε κάθε σχολείο και κάθε γειτονιά ισότιμα, δίχως διακρίσεις. Η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας είναι προτεραιότητά μας».