Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και εν μέσω ιδιαίτερα θερμής ατμόσφαιρας, παρουσία του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου η εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του ΚΑΠΗ της πόλης.
Ο δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στις οικογένειές τους» και ιδιαιτέρως «το 2026 να είναι ένα ειρηνικό έτος δεδομένων των συνθηκών σε όλο τον πλανήτη». Ο Θ. Αμπατζόγλου στάθηκε ιδιαίτερα στην μεγάλη συμμετοχή των μελών στα ΚΑΠΗ στις πολυποίκιλες δράσεις που, όπως είπε, «διοργανώνονται με μεράκι και πρωτοτυπία», ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους σε αυτά «για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της δουλειά τους και τη συνέπειά τους».
Ο πρεσβύτερος π. Παναγιώτης του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου απηύθυνε στους παρευρισκόμενους τις πατρικές ευχές του για το νέο έτος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα.
Κατόπιν ο Θ. Αμπατζόγλου έκοψε την πίτα, αφιερώνοντας το πρώτο κομμάτι σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ ενώ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δημήτρης Σμυρνής ευχαρίστησε τον δήμαρχο «για την προτεραιότητα που έχει ορίσει, ώστε συνεχώς να ενισχύονται οι δομές του ΚΑΠΗ, με νέα πολιτιστικά και κοινωνικά προγράμματα και δράσεις πρόληψης για την υγεία των μελών», όπως ανέφερε.
Στην εκδήλωση παρέστησαν δίνοντας τις ευχές τους και αφιερώνοντας το κόμματι της πίτας που έκοψαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Παναγιώτης Σαγρής, Κατερίνα Βουρλάκη, Γιάννης Νικολαράκος, οι εντεταλμένες σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Φανή Λέκκα, η εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ Έφη Μανιάτη, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. Βάλια Χριστακοπούλου, Ανδρομάχη Τσουκαλά, Αικατερίνη Σκιντζού, τα μέλη Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Νότα ΠαπαΪωάννου και Σπύρος Οικονόμου – υπεύθυνος ομάδας παραδοσιακών χορών ΚΑΠΗ, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Σαπφώ Κλούρα και η προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας Ηλικιωμένων ΚΑΠΗ Πέννυ Κουδούνα.
Το «παρών» έδωσαν ακόμα εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.
Συνοδεία της μαέστρου Νόρα Νασιμπιάν στο αρμόνιο, η Χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου εμπλούτισε την εορταστική ατμόσφαιρα, με την καθιερωμένη και αναμενόμενα άρτια παρουσίαση αγαπημένου ρεπερτορίου, με τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών.






































































































