Στη Λεωφόρο Κηφισιάς 362 (ρεύμα ανόδου, εναέρια πεζογέφυρα μετά το Υγεία) σκοπεύουν να συγκεντρωθούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις τέσσερις το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι του Αποστόλη Μολυβιάτη.
Πρόκειται για τον άτυχο 21χρονο Μαρουσιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα, επί της Λ. Κηφισιάς, στο ύψος του Δήμου Χαλανδρίου. Κατά τραγική σύμπτωση, η 2α Οκτωβρίου, οπότε συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατό του, θα ήταν η ημέρα των γενεθλίων του άτυχου νέου.
Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση θα διαμαρτυρηθούν με πανό, πλακάτ, σφυρίχτρες και συνθήματα για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, συνοδευόμενοι και από άλλους συγγενείς θυμάτων ανάλογων δυστυχημάτων, από όλη την Ελλάδα. Κοντά τους, επίσης, θα βρεθούν ο Τάσος Ιαβέρης, συγκοινωνιολόγοι, γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και υποψήφιοι βουλευτές.
Όλοι μαζί θα απαιτήσουν να εφαρμοστεί επιτέλους η απόφαση του εισαγγελέα και του Συμβουλίου της Επικρατείας που, από το 2007, κρίνουν αυτές τις πινακίδες υπεύθυνες για δεκάδες «ανθρωποκτονίες», και υποδεικνύουν την άμεση αφαίρεσή τους από όλους τους δρόμους.