Ένας νέος πολυχώρος άθλησης και ψυχαγωγίας παραδόθηκε στους νέους του Αμαρουσίου από τον δημοτική αρχή.
Πρόκειται για το «Στέκι Νέων», που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης 16, στην Κοκκινιά.
Τα εγκαίνια του νέου πολυχώρου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περιοχή της Κοκκινιάς, «που είναι πυκνοδομημένη και παραμελημένη από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου». «Είμαστε έμπρακτα κοντά στους νέους και τους καλούμε να “αγκαλιάσουν” το νέο αυτό πολυχώρο που δημιουργήσαμε γι’ αυτούς με αγάπη και μεράκι», είπε ο κ. Πατούλης.
Στο «Στέκι Νέων» υπάρχουν όργανα γυμναστικής επαγγελματικού επιπέδου και αποδυτήρια, όπου με την επίβλεψη των έμπειρων γυμναστών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, κάθε νέος θα μπορεί να γυμνασθεί και να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του, παρέα με τους συνομήλικούς του ενώ στο χώρο λειτουργεί σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο Internet Café.
Από τις παροχές που προσφέρει δεν λείπουν και τα παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια, για όσους επιθυμούν είτε δυο – δυο είτε περισσότεροι να διασκεδάσουν και να ακονίσουν τη σκέψη και το μυαλό τους.
Παράλληλα, στο τελευταίο επίπεδο του Πολυχώρου, στεγάζονται τα γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αμαρουσίου.
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπύρος Σταθούλης απέδωσε στον δήμαρχο, την πρωτοβουλία για τη δημιουργία αυτού του χώρου, ενώ ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν στη λειτουργία αυτού του σύγχρονου και μοντέρνου χώρου για τους νέους.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού συλλόγου Ανατ. Αμαρουσίου Γ. Αρίδας, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη δημιουργία ενός τέτοιου έργου το οποίο είχε ανάγκη η γειτονιά της Κοκκινιάς.
Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Θ. Βλαχωπιώτης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη συμπαράσταση και τη στήριξη στο έργο του Συμβουλίου Νέων, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή για τους νέους της πόλης.






































































































