Με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται επιστημονική ημερίδα για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας – Αττικής, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 9:30 π.μ., στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).
Το θέμα είναι: «Προοπτικές και Προτάσεις για τον Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του Νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας».
Σκοπός της ημερίδας είναι να συζητηθεί το προτεινόμενο σχέδιο νόμου, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, με στόχο τη εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την προοπτική του Δήμου Αμαρουσίου στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας.
Στην ημερίδα ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα απευθύνει χαιρετισμό και θα αναπτύξει το όραμα για την πόλη του Αμαρουσίου.
Στις τρεις θεματικές συνεδρίες της ημερίδας θα τοποθετηθούν με εισηγήσεις και παρεμβάσεις, καθηγητές Πανεπιστημίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, τοπικοί φορείς και δημοτικές παρατάξεις.






































































































