Την εκδήλωση του συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «Άγιος Γεώργιος», με θέμα «Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου: Η ιστορία του τόπου μας και το παρόν» παρακολούθησαν ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Λευτέρης Μαγιάκης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Πέτρο Κούκουζα και Δημήτρη Κουτσουβέλη.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τη ζωή και το έργο της Φιλοθέης Μπενιζέλου (Αγία Φιλοθέη), για τα αρχαία υδραγωγεία, τα λιγνιτωρυχεία, τις Αγροτικές φυλακές και το σιδηρόδρομο της περιοχής. Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση γύρω από τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου που οργάνωσαν την εκδήλωση Νικόλαο Αρβανιτάκη (πρόεδρο του Δ.Σ.) και Θωμά Μπιλόρογλου (γεν. γραμματέα του Δ.Σ.)
(Στη φωτογραφία ο Λ. Μαγιάκης συζητά με τον κ. Θωμά Μπιλόρογλου)