Ένας ακόμη κρίκος στην μακρά αλυσίδα της αναθεώρησης των χρήσεων γης στο Μαρούσι έρχεται να προστεθεί με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο δημαρχειακό μέγαρο (Βασ. Σοφίας 9 – Δημ. Μόσχα). Εκεί οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους ως προς το περιεχόμενο της περίφημης απόφασης 114 του Σώματος.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά:
– Επικύρωση πρακτικών 17ης Συνεδρίασης έτους 2008 και 5ης Συνεδρίασης έτους 2009
– Θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Ενδεχόμενες διευκρινίσεις επί της 114/24-2-2009 ΑΔΣ και πιθανές συμπληρώσεις που θα προκύψουν βάσει των απόψεων και εισηγήσεων μελών της αντιπολίτευσης του ΔΣΑ.
2. Έγκριση για την υποβολής προτάσης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής 2007-2013 (Κωδικός Πρόσκλησης 7).
3. Παραχώρηση ή μη δωρεάν χρήσης κοινόχρηστου χώρου «παιδική χαρά στην οδό Ηρ. Αττικού – Λεωφ. Κηφισίας» από τον Δήμο Αμαρουσίου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για το έτος 2009.
4. Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης χώρου «κτηρίων – γραφείων, Χατζηαντωνίου 10 Κέντρο Μαρούσι» (πρώην Πνευματικό Κέντρο) για τη στέγαση της έδρας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου.
5. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου & Όμορων Δήμων «Ο Νόστος 2006».