Ο ΕΟΔΥ στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, οργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 από τις 09:30 έως τις 15:00, για όλους τους κατοίκους.
Τα τεστ θα διενεργηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (παρεκκλήσι Αγίου Παϊσίου), με είσοδο επί της οδού Οδυσσέως.
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
Όπως σημειώνει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του: «Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ιερείς του Ι.Ν. της του Σωτήρος, οι οποίοι -με την παραχώρηση του φιλόξενου πνευματικού κέντρου- για μια ακόμη φορά στάθηκαν στο πλευρό της δημόσιας υγείας και του Δήμου».