Η Κινητή Μονάδα ξυπηρέτησης καταναλωτών της Enaon EDA (Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων) θα βρίσκεται στον Δήμο Μεταμόρφωσης, για την εξυπηρέτηση των δημοτών που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026, τις ώρες 10:00-14:00.

Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στα εξής σημεία:
• 19 Φεβρουαρίου: Πευκών & Παύλου Μελά, Πέτρινη πλατεία
• 20 Φεβρουαρίου: Φωκίδος & Καραϊσκάκη, πλησίον συλλόγου Αναγγένησης ( Βλάχου)
Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες από στελέχη της Enaon EDA σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αίτησης σύνδεσης και σύναψης σύμβασης σύνδεσης, καθώς και για τον προγραμματισμό που αφορά την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή τους.
Όπως σημειώνει στην ενημέρωσή του ο Δήμος, η Enaon EDA προσφέρει, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2026, 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε όλες τις κατηγορίες σύνδεσης στα δίκτυα διανομής Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς στην επίσημη ιστοσελίδα της Enaon, ενώ για πρόσθετες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11150.
Ειδήσεις από τη Μεταμόρφωση στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook





































































































