Η συναυλία αλληλεγγύης και στήριξης στον Αντώνη Tουρκογιώργη που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Παπάγου την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου μετατίθεται λόγω καιρικών συνθηκών για την Τέταρτη 10 Οκτωβρίου στις 21.00 στον συναυλιακό χώρο «Gagarin» (Λιοσίων 205).
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά Βιτάλη Ελένη ,Γερμανός Βαγγέλης ,Γλυκερία ,Δάντης Χρήστος , Ζιώγαλας , Νίκος , Ζουγανέλη Ελεονώρα , Ζουγανέλης Γιάννης, Θηβαίος Χρήστος, Κυριαζής Χρήστος ,Μαχαιρίτσας Λαυρέντης ,Μπίγαλης Κώστας, Παπαδόπουλος Λάκης ,Παπακωνσταντίνου Βασίλης Τουρκογιώργης Άκης & The Blue Airways ,Τουρνάς Κώστας.
Όλοι εκεί καθώς τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον Αντώνη που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Είναι μια συναυλίας στήριξης, αγάπης και αναγνώρισης για ένα καλλιτέχνη με ιδιαίτερο πάθος και στίγμα για την μουσική.
Ποιος είναι ο Αντώνης Τουρκογιώργης
O Αντώνης Τουρκογιώργης είναι Έλληνας, έγινε αρχικά γνωστός ως μπασίστας και τραγουδιστής των Socrates Drank the Conium. Αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 2007 κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό βιβλίο του, με τίτλο «Το Συγκρότημα στο οποίο με χιούμορ και ζωντάνια καταγράφει πώς δημιουργείται ένα συγκρότημα με βάση την προσωπική του εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα ξετυλίγει τη μουσική του πορεία από τα πρώτα του βήματα στη μουσική μέχρι και σήμερα. Κομβικό σημείο βεβαίως του βιβλίου αποτελεί η περιπετειώδης και ανατρεπτική μουσική διαδρομή των σπουδαίων Socrates.
INFO
Κηποθέατρο Παπάγου Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμές Εισιτηρίων • Γενική είσοδος: 12 €
Προπώληση: 10 € Σημεία Προπώλησης: viva.gr, 11876, seven spots, reload, athinorama.gr