Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», καλούν τους δημότες να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας, συμμετέχοντας σε μία ακόμη αιμοδοσία του Δήμου.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η 28η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026 και ώρες 14:00 έως 18:30 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια). Στην ανακοίνωση ο Δήμος αναφέρει:
«Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.
Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές.
«Δώσε αίμα, δώσε ελπίδα: Μαζί σώζουμε ζωές»
Παρακαλούμε, οι αιτήσεις συμμετοχής να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο δημοτικό κτίριο – Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026.
Για τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε την συνημμένη αίτηση ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.:
210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306)».






































































































