Μια ενδιαφέρουσα… εξόρμηση πραγματοποίησαν τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp της Νέας Χαλκηδόνας.
Υπενθυμίζεται πως τo Πρόγραμμα Ημερήσιας Αθλητικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει διαμορφώσει ένα πρόγραμμα πλούσιο σε εκπαιδευτικές δράσεις, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για να κρατήσει συντροφιά στους μικρούς φίλους της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 17 Ιουνίου τα παιδιά επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου επιδόθηκαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, χορό, μουσική και γυμναστική.
Με τη συνοδεία του αντιδημάρχου Πληροφορικής, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Εθελοντισμού Γιώργου Κελλίδη, οι μικροί φίλοι της πόλης, συμμετείχαν ενεργά σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και ξεναγήθηκαν στους εντυπωσιακούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.
«Η συμμετοχή των παιδιών, ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελά τους είναι η καλύτερη επιβεβαίωση της αξίας αυτών των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εξορμήσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του. «Χωρίς τους Γυμναστές μας, το πρόγραμμα που απολαμβάνουν περισσότερα από 400 παιδιά της πόλης αυτό το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί», επισημαίνει η ανακοίνωση.