Το δικό του μήνυμα έστειλε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος με αφορμή τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου του 2022, συγχαίροντας όσους συνέβαλαν στην προστασία του Υμηττού.
Ειδικότερα, ο ίδιος ανέφερε:
«Οφείλω να ευχαριστήσω όσους ήταν κοντά στο βουνό μας και όλοι μαζί το κρατήσαμε αλώβητο και αυτό το καλοκαίρι:
-Τους εθελοντές της Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου (ΔΑΠΑΧΟ), για τις αμέτρητες ώρες βάρδιας στον Υμηττό, αλλά κυρίως γιατί η προστασία του βουνού είναι για αυτούς πάνω από κάθε τι, προσωπική ζωή, διακοπές, διασκέδαση και ξεκούραση.
-Τον επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Στέλιο Φούρναρη και τον Μήνο Παγώνη, έναν από τους παλαιότερους εθελοντές της ομάδας.
-Το αυτοτελές δημοτικό τμήμα Πολιτικής Προστασίας και τον προϊστάμενο Γιώργο Θεοχάρη.
-Το προσωπικό του Δήμου από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου, καθώς και το εποχικό προσωπικό.
-Τον ΣΠΑΥ για την εξαιρετική συνεργασία και για τον καθοριστικό του ρόλο στην προστασία του Υμηττού.
-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία για τη συνδρομή τους, κυρίως κατά τις ημέρες με υψηλή επικινδυνότητα.
Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον αείμνηστο Χρήστο Πετράκη, ο οποίος πέρα από εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, ήταν ένας από τους πιο ενεργούς εθελοντές, ένας από εκείνους χάρη στους οποίους ο Υμηττός είναι καταπράσινος».
Δείτε επίσης: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης