Σε μια μαγική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, έξω από το πανέμορφα στολισμένο Δημαρχιακό Μέγαρο στη Λεωφόρο Περικλέους.
Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση που κορυφώθηκε με το άναμμα του έλατου, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Στον χαιρετισμό του, ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά μεταξύ άλλων το προσωπικό του Δήμου και τους ηλεκτρολόγους που εργάστηκαν ακούραστα για τον στολισμό και τον φωτισμό της πόλης, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης και τους μαθητές και μαθήτριες που χάρισαν τη δική τους μελωδική λάμψη.
Ευχήθηκε σε όλους οι φετινές γιορτές να είναι μια μεγάλη αγκαλιά για κάθε πολίτη, γεμάτες από χαρά, αγάπη και προσφορά, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να είναι το 2025 ένας χρόνος ειρήνης και ενότητας. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος τόνισε την επιθυμία του τα δώρα των γιορτών να αγοραστούν από τα τοπικά καταστήματα, στηρίζοντας έτσι την οικονομία και τους επαγγελματίες της περιοχής.
Η γιορτή πλαισιώθηκε μουσικά από την Παιδική Χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Μάσκα και με τον Γιάννη Τσακόπουλο στο πιάνο. Στη σκηνή ανέβηκαν επίσης:
Μέλη της Χορωδίας των μαθητών της 2ου και 3ου Δημοτικού Χολαργού, με μουσικό τον Νίκο Συρμακέση.
Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χολαργού, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής Νίκου Νικητόπουλου.
Μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού, με την καθηγήτριά τους κα Ανδρίτσου.
Μαθητές του 1ου Λυκείου Παπάγου, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή τους Ηλία Λούμο.
Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο γιορτινό πάρτι με μουσική, τραγούδι, χαμόγελα και ζεστή ατμόσφαιρα, κεράσματα από τον Άγιο Βασίλη, που ενίσχυσε το πνεύμα της κοινότητας και την εορταστική διάθεση όλων.
Ειδήσεις από Παπάγου και Χολαργό στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook