Για συναντήσεις «πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από τους συναδέλφους, της διοίκησης του Δήμου και της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Δήμου Πεντέλης. Όπως καταγγέλλει, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι «είχε καθοριστεί συνάντηση της διοίκησης του Σωματείου με την αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, με θέμα την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ».
Η ανακοίνωση συνεχίζει «επειδή, όμως δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη, ούτε στην αντιδήμαρχο αλλά ούτε και στην πλειοψηφία του σωματείου είχαμε ειδοποιήσει να παρευρεθούν και συνάδελφοι προκειμένου να ακούσουν αλλά και να πιέσουν τη διοίκηση του Δήμου. Η συνάντηση δεν έγινε, αιτία ήταν ότι τόσο η αντιδήμαρχος όσο και η διοίκηση του σωματείου δεν ήθελαν να παρευρίσκονται οι συνάδελφοι, διότι δεν ήταν όπως λένε προετοιμασμένοι. Μάλιστα, η αντιδήμαρχος, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους, άρχισε να φωνάζει και να χτυπά το χέρι της στο τραπέζι και να κάνει διάφορους θεατρινισμούς.
«Τους καταγγέλλουμε και οι δύο είναι απαράδεκτοι. Ξεκαθαρίσουμε ότι στις ταξικές δυνάμεις, στις δυνάμεις της ΔΑΣ, τρομοκρατία, εκφοβισμοί και απειλές δεν περνάνε, από όποιον κι αν προέρχονται. Καλά θα κάνει η αντιδήμαρχος και συνολικά η διοίκηση του Δήμου μας να σταματήσει τις αστείες δικαιολογίες και να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της».
H ανακοίνωση της ΔΑΣ Πεντέλης καταλήγει: «sυνάδελφοι δεν το βάζουμε κάτω, κλιμακώνουμε, παίρνουμε τον αγώνα στα χέρια μας, διεκδικούμε τα πάντα, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον και για εμάς και για τα παιδιά μας. Δεν μας αξίζει μια ζωή μέσα στη μιζέρια. Απαντάμε αγωνιστικά, απαντάμε με απεργία στις 18 του Φλεβάρη. Για να μην περάσει ούτε ο σχεδιασμός της κυβέρνησης που μας θέλει να δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα για ένα πιάτο φαΐ, αλλά ούτε και οι σχεδιασμοί της διοίκησης του Δήμου».
Η Αμαρυσία είναι παντού! Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε ό,τι συμβαίνει στα Βόρεια Προάστια! #Follow για να βλέπετε όλες τις εξελίξεις!
Twitter: https://twitter.com/
Instagram: https://www.instagram.com/
Facebook: https://www.facebook.com/