Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do WTF «Γεώργιος Βόλαρης» που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα (28-30 Ιανουαρίου) ο Α.Ο. Σείριος συμμετείχε με 3 αθλητές.
H Ουρανία- Αριέττα Τσαούση κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στις έγχρωμες ζώνες στα 73 kg γυναικών, ο Παναγιώτης Λαγουμιδης την 5η θέση στις έγχρωμες ζώνες στα 68 kg- έφηβοι και ο Χαράλαμπος, Ατσαλάκης την 5η θέση στις έγχρωμες ζώνες στα 73 kg -έφηβοι.
Ο επικεφαλής προπονητής του Συλλόγου Αθανάσιος Μπάρκας, σε δήλωσή του ανέφερε:
«Θέλω να συγχαρώ και τους τρεις αθλητές Μιλτιάδη Κολλά, Βασιλική Παρασκευοπούλου και Νικόλαο Βεζύρη για την προετοιμασία τους, οι οποίοι λόγω χιονιά και μη δυνατότητας μετακίνησης τους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο Κύπελλο, ενώ είχαν δηλωθεί κανονικά. Το αγωνιστικό τμήμα του Tae Kwon Do στον Α.Ο. Σείριος είναι πολλά υποσχόμενο».
Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές επιτυχίες για τον σύλλογο Α.Ο. Σείριος μέσα στον Ιανουάριο, καθώς στις 22-23 του μήνα η Ουρανία-Αριέττα Τσαούση κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu Nevaza , στο οποίο ο Α.Ο. Σείριος συμμετείχε με 7 αθλητές.