Μετράει αντίστροφα για το επικείμενο κλείσιμο η Εθνική Τράπεζα στα Μελίσσια
Παρά το «τελεσίγραφο» της δημοτικής Αρχής ότι εάν δεν ανακληθεί η απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια θα διακόψει κάθε συνεργασία μαζί της, παρά τις δυο δυναμικές κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρα έξω από το εν λόγω υποκατάστημα (το μοναδικό της Εθνικής Τράπεζας σε όλο τον Δήμο Πεντέλης) και κυρίως παρά το πάνδημο «Όχι» που είπαν επαγγελματίες, αιρετοί και απλοί κάτοικοι στην απόφαση της Εθνικής, όλα δείχνουν ότι η απόφαση της Τράπεζας για συγχώνευση του καταστήματος Μελισσίων (714) στο κατάστημα Βριλησσίων (051) στο όνομα του «εξορθολογισμού» και της «αναδιάταξης των δυνάμεων της Εθνικής Τράπεζας» είναι ειλημμένη.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media η δημοτική Κίνηση «Πεντέλη Πόλη Πρότυπο» αλλά και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πεντέλη 2020» Άγγελος Παλαιοδήμος , η οριστική μετακόμιση είναι προ των πυλών και είναι θέμα χρόνου (υπενθυμίζεται ότι η 4η Νοεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα που θα λειτουργήσει το υποκατάστημα) ο Δήμος Πεντέλης να γίνει ο πρώτος Δήμος σε όλη την Αττική χωρίς ούτε ένα υποκατάστημα της Εθνικής στα διοικητικά του όρια.
«Άλλη μια θλιβερή πρωτιά για τον Δήμο Πεντέλης»
«Εθνική στα Μελίσσια. Μετακόμιση επί το έργον! Αδιαφορία για τους πολίτες, η φωνή και οι ανάγκες των οποίων αγνοούνται πανηγυρικά» σχολιάζει στο Facebook η δημοτική Κίνηση «Πεντέλη Πόλη Πρότυπο».
Από την πλευρά του, ο Άγγελος Παλαιοδήμος δήλωσε: «Τίτλοι τέλους για την Εθνική Τράπεζα στα Μελίσσια.. Άλλη μια θλιβερή πρωτιά για το Δήμο μας, ο μοναδικός χωρίς υποκατάστημα της Εθνικής στο Λεκανοπέδιο. Ένα ακόμα πλήγμα για όλους αυτούς (πραγματικά τόσους πολλούς π.χ. ΑμεΑ, 65+) που θα χρειαστεί να κάνουν κάποια χιλιόμετρα (με την «ανύπαρκτη» δημοτική και δημόσια συγκοινωνία) για να εξυπηρετηθούν σε όμορους Δήμους (Βριλησσίων, Αμαρουσίου κτλ)».
Διαβάστε επίσης: Δ. Κεχαγιά: «Αν δεν ανακληθεί άμεσα η απόφαση θα διακόψουμε κάθε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα»