Άρχισε τις εμφανίσεις του στη «Θύρα Τέχνης» ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης και μας καλεί να γίνουμε κι εμείς μουσικοί παραγωγοί στο τρίτο δισκογραφικό του βήμα, επιλέγοντας τα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο νέο του cd.
Από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 11.30 μ.μ. ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης παρουσιάζει στη «Θύρα Τέχνης» ανέκδοτο υλικό και μας ταξιδεύει σ’ ένα «Παράξενο τοπίο».
Το «Παράξενο τοπίο» συμπληρώνουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια σε ήχο ηλεκτρικό και δυναμικά ενορχηστρωμένο, που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να «ξεχαστούμε» μέσε σε μια ζεστή και παρεΐστικη βραδιά.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ με ποτό, ενώ το δεύτερο ποτό κοστίζει 8 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.myspace.com/thalassohoris
(«Θύρα Τέχνης» – Διεύθυνση: Σαρρή 14, Ψυρρή – Τηλέφωνο: 210-3314422)