Την Τρίτη 13 Απριλίου και ώρα 19:30 στο Metropolis Live Stage, Πανεπιστημίου 54, θα γίνει η παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς «Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη».
Πρόκειται για την ηχογράφηση της ομώνυμης μουσικής παράστασης με εμπνευστή το μαέστρο Δαυίδ Ναχμία, που ενώ ξεκίνησε δειλά πριν δύο χρόνια, έφτασε φέτος στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ να κάνει την πιο πετυχημένη εμπορικά και καλλιτεχνικά παράσταση του χειμώνα.
Και βέβαια όχι τυχαία, αφού στο πρόγραμμα, που έχει επιμεληθεί, ακούγονται οι αθάνατες επιτυχίες του ελαφρού τραγουδιού από τη δεκαετία ‘30 μέχρι τις αρχές του 60. Η Χρυσούλα Στεφανάκη, ο Θάνος Πολύδωρας και η Μαρία Κανελλοπούλου ερμήνευσαν με ιδανικό τρόπο τα τραγούδια, προσθέτοντας τη δική τους σφραγίδα.
Οι ενορχηστρώσεις του Δαυίδ Ναχμία σύγχρονες, αλλά και με σεβασμό στην πρώτη εκτέλεση, δίνουν νέα πνοή στα τραγούδια που θα έχουν μεγάλη πορεία στο χρόνο.
Μετά την παρουσίαση του CD θα ακολουθήσει η παράσταση- συναυλία «Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη» με τους συντελεστές της δισκογραφικής δουλειάς.