Στο θέατρο ΔΙΑΝΑ συνεχίζεται ακάθεκτη και για τη θεατρική σεζόν 2012-2013, λόγω πολύ μεγάλης καλλιτεχνικής και εμπορικής επιτυχίας, η παράσταση που τόσο πολύ αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό και συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, με τον διφορούμενο τίτλο «Kατάδικός μου» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.
Οι ηθοποιοί της πετυχημένης αυτής παράστασης και για τη δεύτερη χρονιά παραμένουν ίδιοι και μαζί με την Ελένη Ράντου παίζουν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.
Πάνω σε ένα κείμενο βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικά αστείο η παράσταση «Kατάδικός μου» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κι όπως άλλωστε αποδεικνύεται όλες οι δουλειές της Ελένης Ράντου φαίνεται πως είναι Καταδικασμένες σε δεύτερη χρονιά παραστάσεων εδώ και πολλά χρόνια.
Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;
Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν… με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.
Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…
Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης / Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη / Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης / Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη / Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα / Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος / Video art: Ακης Πολύζος / Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς