Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγραμμίσεων σε διαβάσεις πεζών στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν επί των οδών Παλ. Πατρών Γερμανού και Κυπρίων Αγωνιστών και Αθανασίου Διάκου και Κυπρίων Αγωνιστών στο 2ο Δημοτικό σχολείο και επί των οδών 25ης Μαρτίου και Μακεδονίας, Μακεδονίας και Κρήτης, Ψαρών και Μακεδονίας αλλά και στην είσοδο του 3ου Δημοτικού σχολείου.
«Στο πλαίσιο μια συνολικής παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της πόλης μας για την ασφαλή διέλευση πεζών οι εργασίες διαγραμμίσεων εκτελούνται κατά προτεραιότητα σε οδούς πλησίον σχολικών κτιρίων προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών αλλά και σε κεντρικούς δρόμους» ενημερώνει η δημοτική Αρχή.
Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Η οδική ασφάλεια συνιστά προτεραιότητα για εμάς. Ξεκινάμε από τις διαγραμμίσεις στις διαβάσεις και σύντομα ακολουθούν συνολικότερες παρεμβάσεις στο οδικό μας δίκτυο. Είμαι σίγουρος πως οι νέες διαβάσεις θα συμβάλλουν ώστε οι οδηγοί να σταματούν και οι πεζοί να διασχίζουν τους δρόμους με ασφάλεια»
Οι εργασίες αποκατάστασης των διαβάσεων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου των Βριλησσίων.