Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ -ΑμεΑ Κρίκος του ΟΚΠΑ.
Οι εξυπηρετούμενοι του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ παρουσίασαν μια μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο υπό την καθοδήγηση της χοροθεραπεύτριας κας Ι. Κουτσούκου και της γυμνάστριας κας Α. Ξυδιά.
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους. Η σημασία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι πολύ μεγάλη, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες στην κοινωνική και οικονομική ζωή, βελτιώνοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και στηρίζοντας παράλληλα και τις οικογένειες τους».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας & πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.
Ειδήσεις από τα Βριλήσσια στο amarysia.gr