Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εργασία στην πανδημία: Σήμερα και αύριο» πραγματοποίησαν την Δευτέρα 19 Απριλίου από κοινού οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πεντέλης και Βριλησσίων
Σε σχετική ανακοίνωση η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βριλησσίων ανέφερε τα εξής: «Η χθεσινή διαδικτυακή εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Ο.Μ. Πεντέλης μαζί με την Ο.Μ. Βριλησσίων και προβλήθηκε μέσω των σελίδων που διατηρούν στο Facebook, μας απέδειξε ότι παρά την αναγκαία κοινωνική αποστασιοποίηση, η ανάγκη του κόσμου για ενημέρωση για τα εργασιακά ζητήματα, είναι μεγάλη. Στις νέες, δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας στον εργασιακό χώρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έρχεται να προστεθεί η καταστρεπτική πολιτική της κυβέρνησης.
Η επιμονή της, από τη μία, να μην αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και των εργαζομένων και από την άλλη, μέσα από ένα νομοσχέδιο να ματαιώσει τους αγώνες ετών. Τα ωράρια, η μισθοδοσία καθώς και η παντελής απουσία των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους, είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος. Οι τοποθετήσεις των στελεχών που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, θεωρούμε πως βοήθησαν το κοινό που την παρακολούθησε, να καταλάβει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη ημέρα και έδωσε το στίγμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, θα δώσει μάχη για να αποτρέψει τα επιζήμια σχέδια της κυβέρνησης.
Ως Ο.Μ. Βριλησσίων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – Βουλευτής, Τομεάρχης Εργασίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης – Ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Μέλος Επιτροπής Εργασιακών EMPL του Ε/Κ, Ανδρέας Νεφελούδης – Μέλος Τμήματος Εργατικής Πολιτικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία, πρώην Γενικός Γραμματέας Εργασίας, Κώστας Τσουκαλάς – Δικηγόρος-Εργατολόγος. Tον συντονιστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα».