Λίγους μήνες μετά το τουρνουά του στο οποίο μετείχαν παιδιά από την Ουκρανία, ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου (ΣΟΧ) δείχνει ξανά τα ανθρωπιστικά του αντανακλαστικά. Με σύνθημα «παίζουμε σκάκι και βοηθάμε τα θύματα του Εγκέλαδου», διοργανώνει το 3o Grand Prix τη Δευτέρα 13/2 με σκοπό.
Aπό τα χρήματα που προβλέπονται να συγκεντρωθούν από τα παράβολα, θα αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας, τα οποία θα δοθούν στον Δήμο για να τα προωθήσει εκεί που πρέπει, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του ΣΟΧ. Εναλλακτικά, οι συμμετέχοντες, αντί παραβόλου, μπορούν να φέρουν είδη από αυτά που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου.
«Σας περιμένουμε σε ένα τουρνουά που αναδεικνύει την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό», τόνισε το κάλεσμα του ομίλου. Οι νικητές του τουρνουά θα βραβευτούν με μετάλλια. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 32 άτομα Δηλώσεις: halandri@halandrichess.gr ή στο 6909006192